Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη σε ένα οικογενειακό βίντεο με τα τέσσερα παιδιά τους

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας Ρουβάς έχουν μεγαλώσει πολύ

Must Read

O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε σε ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό στο οποίο συμπρωταγωνιστούσαν, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: Την Αναστασία Ρουβά, τον Αλέξανδρο Ρουβά, την Αριάδνη Ρουβά και τον Απόλλωνα Ρουβά και ζουν στη βίλα τους στο Νέο Βουτζά με την Κάτια να έχει αφιερωθεί στην ανατροφή τους.

Ο τραγουδιστής που φέτος εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, υποδέχθηκε την Πρωτοχρονιά μαζί με την οικογένειά του και ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο όλοι μαζί κάνουν ρεβεγιόν κοιτώντας πυροτεχνήματα στον ουρανό. Πρόσφατα η σύζυγος του τραγουδιστή βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται, κάθισε στο πρώτο τραπέζι κι εκείνος της αφιέρωσε τα κομμάτια του και την φίλησε τρυφερά στο στόμα, ενώ έχει εξομολογηθεί πολλές φορές τον έρωτά του για κείνη.

Οι πιο ευτυχισμένες, οι πιο δημιουργικές, οι πιο όμορφες στιγμές που πέρασα το 2022 ήταν αυτές με την οικογένειά μου! Στόχος μου για το 2023 είναι να είμαστε ακόμα πιο κοντά, να ζήσουμε την κάθε στιγμή… μαζί! 🌟Καλή Χρονιά σε όλους για εσάς και τις οικογένειές σας! έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This