Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έγινε μαμά η Queen Dina

Must Read

Την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους βιώνουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Την αποκάλυψη έκανε η Soula glamorous, η οποία συνεχάρη την Σπυροπούλου μέσα από ανάρτησή της. 

«It’s a boy! Το πρώτο αγώνα της χρονιάς γεννήθηκε μόλις! Συγχαρητήρια στη queen Ντίνα μας να της ζήσει» έγραψε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με μπλε μωρουδιακά παπουτσάκια.

Ο γάμος του ζευγαριού

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν στις 9 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με πολιτικό γάμο.

Ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο και οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους δέκα. Η νύφη βρισκόταν τότε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Στο video που ανέβασε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είδαμε και το σκυλάκι της να είναι ντυμένο εορταστικά για την περίσταση, φορώντας έναν μεγάλο λευκό φιόγκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This