Ελένη Τσαλιγοπούλου: Αβάσταχτο πένθος για την τραγουδίστρια

Έκανε η ίδια γνωστή την απώλειά της μέσω του Instagram

Must Read

H Eλένη Τσαλιγκοπούλου έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη δυσάρεστη είδηση ότι η πολυαγαπημένη της μητέρα έφυγε από τη ζωή.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία της μητέρας της την οποία τράβηξε τέσσερις ημέρες πριν πεθάνει στη Νάουσα, τον τόπο καταγωγής της και στη λεζάντα έγραψε:

«Νάουσα, στο πρώτο φως της μέρας, και μια αναπάντεχη αισιοδοξία. Μου βγήκε ο καλλιτέχνης και την έβγαλα με την γάτα της 4 μέρες πριν φύγει! Τώρα είναι ελεύθερη και ο γιος μου λέει ότι η γιαγιά τώρα κάνει κωλοτουμπες χωρίς τα πάμπερς και το Πι της.

 Την πήρα πριν κάποια χρόνια να της πω χρόνια πολλά για τα γενέθλια της και μου λέει, αχ πουλοπομ, δηλαδή πουλάκι μου, εγώ νόμιζα ότι θα πέθαινα στα 9 μου και ζω ακομα. Το ’40 στη μεγάλη πείνα, στα 9 της χρόνια, έφυγε από τα προσφυγικά των Αμπελοκήπων της Σαλονίκης μαζί με 30 ακόμα παιδιά προς ανεύρεση φαγητού πριν τα Χριστούγεννα, και φτάσανε σε ένα χωριό έξω από τη Νάουσα, λίγο πριν το Πάσχα, μόνο 7 παιδιά!

Τα άλλα πέθαναν στο δρόμο, από χωριό σε χωριό, στα χωράφια, στις εκκλησίες, και καπου εκεί αυτό το παιδί σταμάτησε να φοβάται το θάνατο.

Η μάνα μου! Όσο κι αν μου έσπαγε τα νεύρα την θαύμαζα βαθιά…

Μια γυναίκα χαμαιλέοντας, θεριό ανήμερο, ευέλικτη, έξυπνη και φοβερή μαγείρισσα. Δεν ήξερε γράμματα, αλλά ήξερε όλα τ’ άλλα…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This