«Εδώ είναι Survivor, ψευτοφουσκωτούλη» – Επίθεση Τριαντάφυλλου σε Βασάλο

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης

Must Read

Το «Survivor All Star» ξεκινάει αύριο, ωστόσο οι ίντριγκες και οι κόντρες άρχισαν ήδη σε… υπερατλαντικό επίπεδο. Πριν πετάξει για τον Αγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του Σκάι με ποιους θα ήθελε να αγωνιστεί, απαντώντας «με τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο».

Οταν μάλιστα ενημερώθηκε για το ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα μπει στο παιχνίδι, ο Βασάλος σχολίασε ειρωνικά: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση, δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε, πώς θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση». Τα λεγόμενά του, που αφορούσαν μια παλαιότερη δήλωση του δικηγόρου του τραγουδιστή, ότι χωρίς εκείνον δεν θα κάνουν 60% τηλεθέαση στον Σκάι, εκνεύρισαν τον «Ντάφι».




Χωρίς να χάσει καιρό, λοιπόν, άφησε σοβαρές αιχμές εναντίον του Βασάλου, με αφορμή κάποιες πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικό σταθμό ότι ο ίδιος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, φτάνοντας στον Αγιο Δομίνικο, άλλαξαν τα ευρώ τους σε δολάρια, ώστε να μπορούν να χρηματίζουν τους ντόπιους… «Καλά, αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες, ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους, για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι Survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες, ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα…» έγραψε αρχικά ο «Ντάφυ».

«Ειρωνεύτηκες την αλήθεια, φίλε πανελίστα, και τώρα σε έπιασαν να έχεις κρύψει λεφτά, να τα δίνεις στους security. Οσο για το 60%, ρώτησε την παραγωγή, ψευτοφουσκωτούλη!» συμπλήρωσε σε άλλο story του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This