Μάρκος Κατσίμης: Ο γιος της Έλλης Στάη τον οποίο παρέδωσε η ίδια στην εκκλησία

Πλέον ο Μάρκος είναι πατέρας δυο παιδιών

Must Read

H Έλλη Στάη είναι σήμερα 67 ετών και έχει σταματήσει να εργάζεται, όμως υπήρξε μια από τις πιο γνωστές και αξιόλογες δημοσιογράφους καθώς και από τις πρώτες γυναίκες που παρουσίασαν δελτίο ειδήσεων.

Στην προσωπική της ζωή, η Έλλη Στάη έχει κάνει τέσσερις γάμους. Ο πρώτος με τον δικήγόρο Νίκο Στάη. Ο δεύτερος με τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ Δημήτρη Κατσίμη με τον οποίο το 1984 απέκτησε και τον μοναχογιό της Μάρκο Κατσίμη. Ο τρίτος με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Στέλιο Παναγόπουλο και ο τέταρτος με τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή. Από το 2015 η δημοσιογράφος είναι σε σχέση με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα, όμως όπως έχει δηλώσει η ίδια ένας πέμπτος γάμος δεν είναι στα σχέδιά της.

Όσον αφορά στο γιο της, Μάρκο Κατσίμη, παντρεύτηκε το 2018 τη σύζυγό του Φαίη Κουτζούκου. Το 2020 γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος και το 2021 ο δεύτερος με την Έλλη Στάη να είναι πλέον μια πολύ ευτυχισμένη γιαγιά όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της.

«Ο γιος μου είναι μεγάλος πια. Τον παίρνω τακτικά τηλέφωνο, γιατί στους ανθρώπους που αγαπάς θα τηλεφωνήσεις και θα τους βασανίσεις και λίγο, από ενδιαφέρον προς αυτούς. Αλλά, όχι, παραδοσιακή μαμά με αρνητικά στοιχεία δεν ήμουν. Γιατί τον έσπρωχνα πάντα να σταθεί στα πόδια του. Να δει τη ζωή από τη δύσκολη πλευρά της. Αυτό που προσπάθησα –και νομίζω ότι το καταφέραμε και οι δύο, από ένα σημείο και μετά– είναι να γίνουμε φίλοι», είχε δηλώσει η γνωστή παρουσιάστρια για τη σχέση με το γιο της σε παλιότερη συνέντευξη.

«Ο μεγάλος μου εγγονός είναι ο Δημήτρης ο οποίος είναι 2,5 ετών και ο μικρός είναι ο Φίλιππος ο οποίος είναι 10 μηνών. Ο Δημήτρης με φωνάζει γιαγιά Έλλη γιατί έχει και την άλλη γιαγιά και ήθελα να με πει γιαγιά γιατί αυτό που κάποιες θέλουν το μικρό όνομα μόνο, εγώ όχι και μαμά είμαι και γιαγιά» έχει πει για τα εγγόνια της.

«Ασχολούμαι πάρα πολύ με τα εγγόνια μου, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα τώρα που έχει μεγαλώσει ο Δημήτρης τον παίρνω σπίτι μου κάνουμε όλο το πρόγραμμα της ημέρας, μιλάει και συνεννοείται κανονικότατα και είναι πιο ήρεμος μαζί μου και απ’ ότι είναι στο σπίτι με τους γονείς του. Είμαι και εγώ πιο ήρεμη και αυτό γιατί με τα δικά μας παιδιά ως γονείς είμαστε πιο τσιτωμένοι. Είχα τύψεις για πράγματα που δεν έκανα ως μητέρα, επειδή έτρεχα σε δουλειές. Όλοι έχουν τύψεις και δεν υπάρχει σοβαρός γονιός που να μην έχει τύψεις» συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This