Το νέο look του Λευτέρη Πετρούνια έχει κάτι από «Άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα»

Ή μήπως από το «Όσα παίρνει ο άνεμος»;

Must Read

O Ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας είναι παντρεμένος με την πρωταθλήτρια της γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση και έχουν αποκτήσει δυο κόρες τη Σοφία και τη Λένια. Το ζευγάρι είναι πολύ δεμένο και ο φωτογραφικός φακός τους εντοπίζει συχνά είτε σε νυχτερινές εξόδους μαζί, είτε σε οικογενειακές βόλτες μαζί με τα παιδιά τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξάφνιασε τους διαδικτυακούς του φίλους, όταν ξαφνικά ανέβασε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία τα μαλλιά του είναι σγουρά και ελεύθερα, κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί, καθώς μέχρι τώρα, είχε ή κοντοκουρεμένα ή πιασμένα τα μαλλιά του τα οποία είχαν μακρύνει σε ένα κοτσιδάκι.

Ουσιαστικά άφησε ελεύθερα τα μαλλιά του που έχουν μακρύνει αρκετά και δεν τα ίσιωσε, ενώ στους αγώνες τον βλέπουμε να τα έχει πιασμένα πίσω με όλους εμάς να τον βλέπουμε πρώτη φορά έτσι. Την φωτογραφία συνόδευσε με την ατάκα ” Επ τι γίνεται παιδιά;” και ένα emoji που κλαίει από τα γέλια καθώς και ο ίδιος θεώρησε το look αυτό κάπως αστείο.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This