Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με τις δυο κόρες του

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟ

Must Read

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι φίλαθλος της ΑΕΚ και πηγαίνει συχνά στο γήπεδο να παρακολουθήσει τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας. Μάλιστα στο Κυριακάτικο ντέρμπι που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην Ένωση και τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε μαζί του έχει και τις κόρες του, την Δήμητρα Χαρδαλιά και την Ιωάννα Χαρδαλιά.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έχει δυο κορίτσια, την Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο που είναι σήμερα 22 ετών και σπουδάζει στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και την Δήμητρα που είναι 11 ετών από τον δεύτερο γάμο του με την εντυπωσιακή σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παρακολούθησε το ντέρμπι στο οποίο η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό σπάζοντας το αήττητό του με 1-0 μαζί με τις κόρες του από τις κερκίδες των επισήμων με τη μικρή Δήμητρα να είναι ντυμένη στα χρώματα της αγαπημένης της ομάδας.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This