Μαρία Ολυμπία: «Είμαι μια πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο όμως μπορώ να κυκλοφορώ με μίνι»

Η ίδια εμφανίζεται στο Instagram ως "Olympia of Greece"

Must Read

H 27χρονη Mαρία Ολυμπία είναι η μεγαλύτερη εγγονή του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, κόρη του πρωτότοκου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Η Μαρία Ολυμπία, έχει πάρει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης αλλά είναι fashionista και ασχολείται τα τελευταία έξι χρόνια με το modeling μετρώντας πολλές και αξιόλογες συνεργασίες με πολύ μεγάλα fashion brands και επώνυμους οίκους μόδας.

Στο Instagram της συστήνεται ως “Olympia of Greece” και επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα είτε με την οικογένειά της είτε με τους φίλους της για να κάνει ξέγνοιαστες διακοπές.

Πριν από λίγο καιρό, έδωσε μια συνέντευξη στην Telegraph και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον βασιλικό τίτλο που την ακολουθεί λέγοντας ότι: «Είμαι μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας. Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω, μπορώ να κυκλοφορώ με μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής. » 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This