Μαρί Σαντάλ-Μαρία Ολυμπία: Tα κομψά πένθιμα look στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Με Total black σύνολα και απόλυτο στυλ μητέρα και κόρη

Must Read

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έγινε στην Μητρόπολη Αθηνών και σε αυτήν έδωσαν το παρών γαλαζοαίματοι από όλους τους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης.

Στο τελευταίο αντίο, ήταν όλοι τους εκεί για να αποχαιρετήσουν τον τελευταίο βασιλιά της Ελλάδας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών στις 10 Ιανουαρίου 2023.

Ανάμεσά τους η αδελφή του βασιλομήτωρ Σοφία της Ισπανίας, ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε και η σύζυγός του Λετίθια, η πριγκίπισσα Άννα της Αγγλίας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ με τη σύζυγό του βασίλισσα Μαξίμ,  η βασίλισσα της Δανίας και αδερφή της Άννας – Μαρίας, Μαργαρίτα, ο μέγας δούκας του Λουξεμβούργου, Ερρίκος κ.ά.

Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο, προ τελευταίοι ήρθαν στο ναό η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Μαρία Ολυμπία με τα αδέρφια της και τελευταίες η σύζυγος του Παύλου Μαρί Σαντάλ με την χήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Άννα Μαρία. 

Οι εμφανίσεις της Μαρί Σαντάλ και της Μαρίας Ολυμπίας απασχόλησαν τον σχετικό μη κερδοσκοπικό λογαριασμό Royal Fashion Police  στο Instagram ο οποίος βρήκε τους σχεδιαστές που επέλεξαν μητέρα και κόρη από την ημέρα της άφιξής τους στην Ελλάδα.

H Mαρία Ολυμπία φόρεσε σχεδιαστές όπως Maison Valentino, Celine και Aquazzurra ενώ η Μαρί Σαντάλ Dior, Hermes, Gianvito Rossi και Prada από τις 13 έως και τις 15 του μήνα σε όσες εμφανίσεις έκαναν στην Αθήνα πριν την κηδεία και την ταφή του τέως βασιλιά.

Η επίσημη ιστοσελίδα Royal Fashion Police δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τους σχεδιαστές που επέλεξαν μητέρα και κόρη στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This