Tίτος Καλλίρης: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του Θάνου Καλλίρη

Ο τραγουδιστής έχει και μια κόρη την Δέσποινα

Must Read

Ο Θάνος Καλλίρης είναι ο τραγουδιστής που μεγαλούργησε κατά την δεκαετία του 1990.
Γεννήθηκε το 1962 και ο πατέρας του ήταν κιθαρίστας.

Ξεκίνησε την καριέρα του με το γκρουπ “Bijoux” που δημιούργησε μαζί με φίλους το 1984 ενώ με το ντουέτο “Βang” ο ίδιος και ο Βασίλης Δερτιλής εκπροσώπησαν την Ελλάδα το 1987 στη Eurovision με το κομμάτι “Stop”. Από το 1990 και μετά κάνει σόλο καριέρα.


Μεγάλη δημοσιότητα είχε πάρει η σχέση του με την ραδιοφωνική παραγωγό Ναταλία Γερμανού ενώ έχει εργαστεί επίσης ως παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών και μαγκαζίνο.


Το 2013 πήρε διαζύγιο με τη σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ένα αγόρι τον Τίτο και ένα κορίτσι, τη Δέσποινα και διατηρούν άριστες σχέσεις.

«Πριν από τριάμισι περίπου χρόνια πήραμε την απόφαση με τη γυναίκα μου να χωρίσουμε. Καλώς ή κακώς, όταν χωρίζεις ύστερα από 15 χρόνια συμβίωσης, υπάρχει και το νομικό κομμάτι, το οποίο αναλαμβάνουν οι δικηγόροι. Με τη γυναίκα μου, όμως, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Το διαζύγιό μας είναι κοινή συναινέσει. Για το νομικό κομμάτι που είχαμε να χωρίσουμε αποφασίσαμε να μη μάθει ποτέ κανείς τίποτα, γιατί έχουμε δύο ανήλικα παιδιά», είχε αναφέρει σε μεταγενέστερη συνέντευξή του για το τέλος του γάμου του.

Ο τραγουδιστής στο παρελθόν σε συνέντευξή του στο «mothersblog.gr» είχε αποκαλύψει το μεγαλύτερο άγχος που είχε για τα παιδιά του.

«Το να μην καταφέρω να τους βγάλω έτοιμους σε μια ζωή που είναι πολύ απαιτητική και δύσκολη. Θέλω να καταφέρουν να σταθούν σε ότι και να τους συμβεί και να είναι σωστοί. Αυτός είναι ο φόβος μου. Δε μ’ ενδιαφέρει αν θα γίνουν τραγουδιστές, μουσικοί, δικηγόροι ή γιατροί. Αυτό είναι δικό τους θέμα», είχε εξηγήσει.

Ενώ, σε συνέντευξή του στο «Hello», όταν τον είχαν ρωτήσει πώς είναι ως μπαμπάς, εκείνος είχε απαντήσει: «Όσο πιο δίκαιος μπορώ! Οι καλοί μπαμπάδες δίνουν στα παιδιά τους ρίζες και φτερά. Ρίζες για να νιώθουν πού είναι το σπίτι τους και φτερά για να πετάξουν μακριά ελεύθερα».

Ο Θάνος Καλλίρης δημοσιεύει συχνά στα social media φωτογραφίες με τα παιδιά του ενώ για το γιο του είχε γράψει στα social media: «Απο δω ο γιος μου. Ο Τίτος. Τους τελευταίους μήνες πήρε πτυχίο Πανεπιστημίου, Proficiency, δίπλωμα οδήγησης και τελείωσε και απο Στρατό. Δεν κρατήθηκα να μην το μοιραστώ. Καλό και γλυκό παιδί με άπλετο χιούμορ. Πόσο πιο περήφανος πχια;;!! Καλή επιτυχία γιε μου στη ζωή σου. Τα Καλλίρητερα(!) έρχονται».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This