H Bρισηίδα Ανδριώτου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor

Η μακροσκελής ανάρτησή της στο Instagram

Must Read

H πρώτη οικειοθελής αναχώρηση από το Survivor All Star έγινε μόλις την πρώτη εβδομάδα του reality επιβίωσης, με την Βρισηίδα Ανδριώτου να μην αντέχει τις κακουχίες και να ανακοινώνει πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι κάτι το οποίο και έκανε.

Το μοντέλο που βρίσκεται σε σχέση με τον συμπαίκτη της Σπύρο Μαρτίκα με τον οποίο γνωρίστηκε στον προηγούμενο κύκλο του Survivor, επικαλέστηκε λόγους σωματικής και ψυχικής υγείας, ενώ δήλωσε τη στήριξή της στο σύντροφό της που παρέμεινε στο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:


“Λοιπόν… τι να πρώτο πω!! Σύντομο το ταξίδι μου φέτος, ένα ταξίδι πολύ δύσκολο. Για εμένα δεν ήταν από το σημείο 0, με το που πήγα ήταν σαν μην έφυγα ποτέ από αυτό το νησί! Η κούραση που είχα ήταν ακριβώς ίδια με τη εβδομάδα που αποχώρησα πέρσι!

Λυπάμαι πολύ όσους απογοήτευσα και πίστεψαν σε εμένα. Αλλά όσοι με ξέρουν θα έβαζα την υγεία μου πάντα ΠΑΝΩ από τον βωμό της δημοσιότητας και του χρήματος! Η ψυχολογική μου η υγεία και η σωματική υγεία δεν μου επέτρεψε να παραμείνω. Παιδιά να ακούτε το σώμα σας, την καρδιά σας.

Ίσως αν έμπαινα προσθήκη να ήταν καλύτερα για εμένα αλλά μπήκα ξανά από την αρχή η οποία φέτος ήταν ακόμα πιο δύσκολη από πέρσι δεν άντεξα! Η ζωή μας η πραγματική είναι έξω δεν είναι το παιχνίδι.

Φέτος γνώρισα υπέροχα παιδιά και ένιωσα παρά πολύ όμορφα στην ομάδα μου. Είχα μια ζέστη αγκαλιά από όλα τα παιδιά και αυτό είναι που κρατάω! Η ΜΠΛΕ ομάδα είναι ό,τι καλύτερο! ΜΑΧΗΤΕΣ σας στηρίζω όπως στηρίζω και τον σύντροφο μου! Πάμε γερά!”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This