Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Kαμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης»

Το μακροσκελές μήνυμα μετά την είδηση του χωρισμού της από τον διεθνή τερματοφύλακα

Must Read

H Eιρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το χωρισμό τους.

Μάλιστα ο παρουσιαστής Κώστας Ραπτόπουλος βγήκε δημόσια αυτόκλητα και υποστήριξε πως ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε επειδή η τραγουδίστρια ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον ποδοσφαιριστή κι αυτό είναι ο λόγος που τους οδήγησε στο χωρισμό.

Η τραγουδίστρια την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα Story.

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται η κοινωνία μας για να αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα. Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα με αφορμή το χωρισμό μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο, καμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία. Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός» έγραψε στην ανάρτησή της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This