Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Ναταλία Δραγούμη και η οικογένειά της

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, βυζαντινολόγος Μάρκος Δραγούμης

Must Read

H Nαταλία Δραγούμη γνωστοποίησε σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Μάρκος Δραγούμης , βυζαντινολόγος.

«Σήμερα το πρωί… έφυγε ο πατέρας μας Μάρκος Φ. Δραγούμης. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα στις 11πμ στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών», έγραψε η Ναταλία Δραγούμη.

Ποιος ήταν ο Μάρκος Φ. Δραγούμης

Ο Μάρκος Φ. Δραγούμης ήταν Έλληνας μουσικολόγος και βυζαντινολόγος και γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934. Ήταν γιος του Φίλιππου Δραγούμη, βουλευτή και υπουργού, και της Έλενας Βαλαωρίτη. Από την πλευρά του πατέρα του καταγόταν από την παλιά οικογένεια Δραγούμη και ήταν εγγονός του πρωθυπουργού Στέφανου Δραγούμη και ανιψιός του Ίωνα Δραγούμη. Από την πλευρά της μητέρας του ήταν εγγονός του Ιωάννη Βαλαωρίτη, διοικητή της Εθνικής Τράπεζας και δισέγγονος του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη.

Ήταν παντρεμένος και είχε τέσσερα παιδιά, μεταξύ των οποίων την Ναταλία Δραγούμη, ηθοποιό, και τον Φίλιππο Δραγούμη, δημοτικό σύμβουλος Αθήνας και πρώην μέλος της εκτελεστικής επιτροπής των Οικολόγων Πράσινων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This