Ερμούλα Θεοκλέους: Η Ευρυδίκη μας συστήνει την μητέρα της

Oι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά της

Must Read

H Eυρυδίκη με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας σύστησε την μητέρα της, Ερμούλα Θεοκλέους, η οποία είχε τα γενέθλιά της και η τραγουδίστρια θέλησε να της ευχηθεί δημόσια.

Ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε: «My beautiful mama!! Happy birthday to you γλυκιά μου μανούλα! Όταν ήμουν μικρή χαιρόμουν γιατί είχα την πιο όμορφη μαμά και ήμουν τόσο περήφανη κάθε φορά που οι συμμαθήτριες μου σε στόλιζαν με κομπλιμέντα. Και ζήλευα που δεν είχα πάρει από σένα τα πράσινα σου μάτια. Να είσαι γερή και δυνατή και υγιής και πάντα χαμογελαστή! Να μας δίνεις την αγάπη σου και να μας δείχνεις το δρόμο γιατί είσαι πάντα η δύναμή μας. Χρόνια πολλά».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evridiki (@evridikiofficial)

Η Ευρυδίκη έχει μιλήσει στο Bovary.gr και έχει σημειώσει για τους γονείς της: «Γεννήθηκα στην Κύπρο, στη Λεμεσό, την πόλη της μητέρας μου, αλλά μεγάλωσα στη Λευκωσία -μέχρι τα 18, όταν έφυγα για τις σπουδές μου στο Παρίσι. Σαν παιδί, ήμουν πολύ κλειστό, ντροπαλό και σεμνό, αυτό που έλεγαν όλοι “καλό παιδί”. Αλλά στο σχολείο, με τις φίλες μου, ήμουν πολύ κοινωνική. Γενικά, πάντα με χαμόγελο. Αυτό που με βοήθησε να ανοιχτώ και να ξεπεράσω συστολές και ντροπές ήταν η μουσική. Εκεί έβρισκα πάντα τη δύναμη, τον εαυτό μου και μπορούσα και άνθιζα. Τότε έβλεπαν όλοι αυτό που πραγματικά ήμουν.

Είχαμε όρια, υπήρχαν κανόνες στο σπίτι, δεν ήμασταν εγώ και η αδερφή μου ανεξέλεγκτες. Αλλά υπήρχε και αυτή η ελευθερία του να κάνω αυτό που αγαπώ, να εκφράζομαι στο σπίτι και να λέω στο μπαμπά και στη μαμά τι θέλω να κάνω, τι ονειρεύομαι. Οι ίδιοι προσπαθούσαν να μη στερηθούμε τίποτα σε ό,τι είχε να κάνει με τη μόρφωση μας -δεν ήμασταν φτωχή οικογένεια, αλλά ούτε πλούσια. Οι γονείς μου έκαναν τα πάντα για μας. Όποια θυσία χρειαζόταν να γίνει γινόταν, για να αποκτήσουμε τη μόρφωση που θέλαμε. Ήθελε η Ευρυδίκη κιθάρα; Θα αγοράσει την κιθάρα ο μπαμπάς. Ήθελα πιάνο; Θα αγόραζε το πιάνο. Ήθελα να τραγουδήσω σε γκρουπάκι και να παίζουμε τα βράδια σε διάφορα μέρη; Ενώ ήταν πολύ αυστηρός ο μπαμπάς μου, με άφηνε, γιατί έβλεπε ότι με τη μουσική γινόμουν άλλο παιδί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This