Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι απαλλαγείτε από περιττές σκοτούρες, ώστε να βρείτε χρόνο να προβείτε σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον σύντροφό σας. Περιμένει μια απάντηση από εσάς για μια σημαντική αλλαγή και δεν γίνεται να το αναβάλλετε άλλο. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό, γιατί το να καταφύγετε στο παρελθόν, ακόμα και αν το κάνετε για να θυμηθείτε τα λάθη σας και να μην τα επαναλάβετε, δεν θα σας βοηθήσει στο τι πρέπει να αποφασίσετε τώρα. Τολμήστε μια ρομαντική απόδραση, καθώς θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που θα πείτε, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις. Είναι κρίμα να απομακρύνετε από κοντά σας ένα από τα πρόσωπα που θα ενδιαφερθούν για εσάς λόγω κακής συνεννόησης. Να θυμάστε πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να προχωρήσετε σε επιπόλαιες σχέσεις με προδιαγεγραμμένη ημερομηνία λήξεως. Το σίγουρο είναι πως θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με όποιο τρόπο μπορείτε. Στη συνέχεια, θα διαπιστώσετε πως έχουν γίνει πολλές αναθεωρήσεις μέσα σας και ότι έχουν αλλάξει αρκετές από τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε σωρεία από αξιόλογες γνωριμίες, και ίσως συναντήσετε και το έτερόν σας ήμισυ. Το σίγουρο είναι πως το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σας θα εξαλείψει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχετε στο μυαλό σας, ενώ δεν πρόκειται να σκεφτείτε ούτε στιγμή ότι θα χάσετε την ελευθερία σας, κάνοντας δέσμευση μαζί του. Οι δυνατότητες που θα σας δοθούν σε αυτή τη σχέση θα είναι απεριόριστες, αρκεί να συνεχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και να μην αφήσετε τρίτους να πάρουν αποφάσεις για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ξεχνάτε πως κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς αυτό που ποθεί ο εσωτερικός, συναισθηματικός σας κόσμος. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να πάρετε αυτά που χρειάζεστε και αρχίστε να βάζετε τα θεμέλια για μια ζωή όπως την ονειρεύεστε, γεμάτη ιδιαίτερες και τρυφερές στιγμές. Η έκφρασή τους θα αποτελέσει εγγύηση ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Το πλανητικό σκηνικό θα σας οπλίσει με γοητεία και επιχειρήματα στην προσπάθειά σας να πείθετε, αλλά και να κατακτήσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μην αφήσετε τον χρόνο να περνάει χωρίς να αναζητήσετε τη διασκέδαση και την αλλαγή παραστάσεων.

ΛΕΩΝ: Ενώ η συναισθηματική σας σχέση πηγαίνει μια χαρά, για κάποιο ανεξήγητο λόγο θα σας δημιουργηθούν ανασφάλεια, ζήλια και έντονος εκνευρισμός προς τον σύντροφό σας. Μην αφήσετε εκρήξεις θυμού να μπουν ανάμεσά σας, γιατί το χάσμα που θα προκληθεί ανάμεσά σας θα πλήξει τη σχέση σας. Μη βιαστείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να ξεστομίσετε πράγματα που στην πραγματικότητα δεν εννοείται μόνο και μόνο για να πικάρετε το έτερόν σας ήμισυ, γιατί ίσως αυτός έχει να σας προσάψει πράγματα που θα είναι πραγματικότητα, όπως κτητικότητα και αδιαφορία από την πλευρά σας τον τελευταίο καιρό, που ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα και δεν θα σας αρέσει καθόλου ο ρόλος του υπολόγου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι μην επαναπαυτείτε σε πρόσωπα που θα σας το παίζουν καλοθελητές και βρίσκονται κοντά σας τον τελευταίο καιρό, γιατί, ακόμα και αν δεν το κάνουν επίτηδες, μπορούν από αφέλεια να σας κάνουν ζημιά σε μία νέα σχέση που έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μπορείτε, βέβαια, να το διορθώσετε, αλλά είναι καλύτερα να το αποφύγετε απ’ το να πρέπει να δίνετε εξηγήσεις. Στον συναισθηματικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα, αφού οι παρούσες καταστάσεις θα αναστατώσουν τη ροή της σκέψης σας, καθιστώντας σας ανίκανους να σκεφτείτε λογικά ή να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε ένα παραμύθι, όποιο και αν είναι αυτό, αλλά το κακό είναι πως μέσα στο μυαλό σας έχετε προετοιμάσει μόνο την αρχή ενώ το τέλος το έχετε αφήσει αβέβαιο. Δεν είναι κακό να ονειροπολείτε, όμως, θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια εξαρχής, γιατί το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα στοιχίζει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε. Κάντε τις εξόδους που θέλετε, γνωρίστε νέους ανθρώπους, αφεθείτε στη διασκέδαση, αλλά μην προκαλέσετε το πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή με δηλώσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν ως άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συναισθηματική σας ανασφάλεια θα αποκαλυφθεί από τη μόνιμη ερωτική επιβεβαίωση που αναζητάτε, κάτι που πολλές φορές είναι και το μείον στις σχέσεις σας. Η αποκλειστικότητα που θέλετε θα κουράσει και εσάς, ενώ δεν αποκλείεται να σας προκαλέσει επιπλέον προβλήματα. Ηρεμήστε και αποφασίστε να κάνετε μια σχέση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Κοιτάξτε γύρω σας και επιλέξτε για ταίρι σας κάποιο από τα υπαρκτά πρόσωπα και μην ψάχνετε το πρόσωπο που υπάρχει μόνο στη φαντασία σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η δύσκολη επικοινωνία θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στη σχέση με τον σύντροφό σας και θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και να μπείτε -ώστε και για λίγο- στη θέση του, να δείτε πώς νιώθει, όσο και αν σας φαίνεται ακατόρθωτο. Η συναινετική στάση σε θέματα που δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή θα είναι σωτήρια. Εάν θέλετε να βρείτε πιο γρήγορα τις ισορροπίες ανάμεσά σας, εμπιστευτείτε στον σύντροφό σας αυτά που σας απασχολούν. Μην προσπαθείτε να προλάβετε καταστάσεις, που και δύσκολες είναι και στην ουσία δεν σας αφορούν, γιατί θα δώσετε την εντύπωση ότι θέλετε να απομακρυνθείτε από τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι γνωστό πως θέλετε να κυριαρχείτε και να κατέχετε τον ρόλο του αρχηγού στη σχέση σας, όμως, η αδιαφορία για τα συναισθήματα και τις ανάγκες του συντρόφου σας μπορεί να εκφραστεί με τρόπο που θα σας βγάλει από τα νερά σας και να προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ σας. Μην προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας αντιδράσεις που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Οσοι από εσάς παραμένετε κολλημένοι σε μια ανάμνηση του παρελθόντος, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε αν υπάρχει πια η δυνατότητα να τη ζωντανέψετε και πάλι ή αν πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αρχίσετε να τα βλέπετε όλα πιο αισιόδοξα, ενώ η συναναστροφή σας με ορισμένα φιλικά πρόσωπα θα σας κάνει να βλέπετε αλλιώς πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα. Αποφύγετε οι δεσμευμένοι θα αρχίσετε το παιχνίδι των αντιπαραθέσεων, γιατί θα βρεθείτε σε αντίπαλα στρατόπεδα, κάτι καθόλου ευνοϊκό για την πορεία της σχέσης σας. Προτιμήστε να μην ανοίξετε καμία συζήτηση, ειδικά αν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα της οικογένειας, καθώς δεν θα μπορείτε να βρείτε σωστούς διαύλους επικοινωνίας και μία λέξη που θα ακουστεί κάπως θα πυροδοτήσει εντάσεις και καβγάδες.

ΙΧΘΥΣ: Διαφυλάξτε τη σχέση σας, κρατώντας χαμηλούς τόνους. Μη βιαστείτε να μετανιώσετε για τις επιλογές που έχετε κάνει. Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται, ειδικά αν βγάζετε συμπεράσματα με κακή ψυχολογία. Το να βάλετε τα συναισθήματά σας στο μικροσκόπιο δεν είναι η καλύτερη μέθοδος για να αποφύγετε άσχημες σκέψεις. Εάν κρατηθείτε και αποφύγετε ξεσπάσματα θυμού, στην πορεία τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα θυμηθείτε τον καταλυτικό ρόλο που παίζει στη ζωή σας το έτερόν σας ήμισυ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This