Πελαγία Καζολέα-Γιώργος Καβακάκης: «Δυο καρδιές» με… άρωμα από «Survivor»

Η Πελαγία Καζολέα με τον σύντροφό της Γιώργο Καβακάκη πρωταγωνιστούν στο νέο βιντεοκλίπ του Γιώργου Στεφάνου

Must Read

Μπορεί να μην την είδαμε φέτος στο «Survivor All Star», ωστόσο η Πελαγία Καζολέα έρχεται στις οθόνες μας μέσα από ένα νέο βιντεοκλίπ, στο οποίο εκείνη και ο σύντροφός της Γιώργος Καβακάκης ενώνουν τις «Δυο καρδιές» τους για χάρη του καλλιτέχνη Γιώργου Στεφάνου!

Πρόκειται για έναν χαρισματικό τραγουδιστή και μουσικό που μας συστήθηκε το 2016 μέσα από το «X-Factor», Τώρα γοητεύει το κοινό με ένα ερωτικό αργό τσιφτετέλι, σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, που κυκλοφορεί από την Panik. Μάλιστα, ο τίτλος του τραγουδιού έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο τον Γιώργο Στεφάνου, καθώς αντιμετώπισε στο παρελθόν σοβαρό πρόβλημα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Εχοντας για πρωταγωνιστές το ερωτευμένο ζευγάρι Πελαγία Καζολέα και Γιώργο Καβακάκη, το βιντεοκλίπ του τραγουδιού φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Alex Κωνσταντινίδη, με τον τραγουδιστή να μας δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να κάνει δυο καρδιές να χτυπούν σ’ ένα σώμα, ακόμα κι όταν οι άνθρωποι είναι μακριά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This