Πώς η Κλέλια Ανδριολάτου προσγειώθηκε με… μαεστρία από τις πασαρέλες στην παγκόσμια πλατφόρμα

Η Κλέλια του Netflix!

Must Read

Ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, σαρκώδη χείλη, καλλίγραμμο κορμί, πολλά υποσχόμενο βλέμμα. Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι το πρόσωπο της Ελλάδας στο Netflix, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», με την οποία η χώρα μας έκανε το ντεμπούτο της στη διεθνή συνδρομητική πλατφόρμα.

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 12 Οκτωβρίου του 1996, η Κλεάνθη, όπως είναι το βαφτιστικό της όνομα, μεγάλωσε στην περιοχή της Καλαμαριάς και στα 14 της χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. «Η εφηβεία μου είχε φουλ επαναστάσεις. Ο μπαμπάς μου με έλεγε για πλάκα “η κόρη μου, η σοσιαλίστρια”. Είμαι ένας άνθρωπος που πηγαίνω κόντρα σε πολλά.

Αυτό, ευτυχώς, το έχω μετουσιώσει πια σε πιο δημιουργικά πράγματα. Αλλά όταν ένας έφηβος με τσίτα ενέργεια έχει και νεύρα, τότε γίνεται επανάσταση» δήλωσε η 26χρονη, πλέον, Κλέλια σε πρόσφατη συνέντευξή της, περιγράφοντας τα εφηβικά της χρόνια. Παράλληλα με το σχολείο, άρχισε να ταξιδεύει εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων, αποκτώντας εμπειρίες μοντέλου. Οπως και πολλές άλλες κούκλες του εν λόγω χώρου, μάλιστα, έτσι και την ίδια «ανακάλυψε» η Ελενα Χριστοπούλου, η οποία έγινε booker της.

Σε παιδική ηλικία

Το μοντέλο Κλέλια έκανε αρχικά καταλόγους ρούχων στην Ελλάδα και φωτογραφίσεις σε γνωστά γυναικεία περιοδικά, όπως η «Vogue» και το «Elle». Μόλις τελείωσε το λύκειο έφυγε για ένα διάστημα στο εξωτερικό, όπου συνεργάστηκε με ένα μεγάλο γραφείο στο Παρίσι, μέσω του οποίου δούλεψε σε διάφορα μέρη του κόσμου. Το γεγονός ότι ασχολήθηκε με το μόντελινγκ επιλεκτικά, όχι δηλαδή για λόγους βιοπορισμού, τη βοήθησε να αναζητήσει παράλληλα εναλλακτικές επαγγελματικές οδούς μέσα από τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, απ’ όπου πήρε πτυχίο Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων. «Θα μου άρεσε να γράφω, να κάνω τηλεόραση ή ακόμη και ραδιόφωνο» είχε αποκαλύψει το 2015, σε μια από τις πρώτες της συνεντεύξεις. Ηταν η ίδια περίοδος που πήρε το βάπτισμα του πυρός στην τηλεόραση μέσα από την καθημερινή σειρά «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου.

Η επαφή της με τον χώρο της τηλεόρασης οδήγησε την Κλέλια Ανδριολάτου στην απόφαση να κάνει μαθήματα υποκριτικής. Αρχικά παρακολούθησε σεμινάρια στο Θέατρο των Αλλαγών και στο Επί Κολωνώ, ενώ στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Στο σανίδι

Η πρώτη της επαγγελματική επαφή με το θεατρικό σανίδι έγινε το 2016, όταν συμμετείχε στην παράσταση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ», όπου συνεργάστηκε με τον Ρένο Ρώτα. Στο πρόσωπό του βρήκε και τον έρωτα. Κάπως έτσι η όμορφη ηθοποιός άρχισε να «παίζει» στα tabloids, απασχολώντας πια και για την προσωπική της ζωή. Με τον Ρένο έκαναν σοβαρή σχέση, περνώντας μαζί τρία χρόνια. Το 2019 αποφάσισαν ξαφνικά να χωρίσουν, διατηρώντας ωστόσο καλές σχέσεις μεταξύ τους. Αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο ίδιος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για εκείνη και τον έρωτα που μοιράστηκαν.

Σε παράσταση με τον Ρένο Ρώτα

«Ημασταν μαζί τρία χρόνια. Η σχέση μας τώρα είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξαρχής εφικτό ούτε δεδομένο. Θεωρώ πως δουλέψαμε και οι δύο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορούμε να έχουμε αυτήν τη σχέση που έχουμε σήμερα. Να μπορούμε, δηλαδή, να στείλουμε ένα μήνυμα στα όμορφα και τα δυσάρεστα της ζωής. Η Κλέλια έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο και ηθοποιό. Την καμαρώνω πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, πάντως, η νέα «μούσα» του Παπακαλιάτη αποφεύγει να σχολιάζει δημόσια τα προσωπικά της, επιλέγοντας να δίνει γενικές απαντήσεις κάθε φορά που τη ρωτούν σχετικά. «Οι σχέσεις μου είναι κάτι που με διαμορφώνει. Η πρώτη μου μεγάλη σχέση μου έμαθε πολλά. Με έκανε αυτό που είμαι. Βλέπω πλέον τις σχέσεις με έναν πιο συντροφικό τρόπο, όχι με την τρέλα. Ο έρωτας είναι μεγάλη έμπνευση» δήλωσε πριν από λίγους μήνες σε γνωστό περιοδικό.

Καβογιάννη, Ανδριολάτου και Αλεξίου

Το «Maestro» ήρθε στη ζωή της αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Ωδείο Αθηνών και, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να της τύχει. Μάλιστα, έμαθε από την τηλεόραση ότι πήρε τον ρόλο στη σειρά προτού ακόμη της το ανακοινώσει ο δημιουργός και συμπρωταγωνιστής της. Είχαν προηγηθεί βέβαια ένα ραντεβού με τον ίδιο σε πολύ καλό κλίμα, καθώς και δύο δοκιμαστικά για τη σειρά. Βρισκόταν όμως στο… περίμενε, μέχρι που μια μέρα κάνοντας ζάπινγκ άκουσε να λένε: «Η Κλέλια Ανδριoλάτου είναι η νέα μούσα του Παπακαλιάτη». Αμέσως πήρε τηλέφωνο την Ελενα Χριστοπούλου και της είπε: «Μάλλον με πήραν για τον ρόλο». Φυσικά, το επόμενο τηλεφώνημά της ήταν στον ίδιο τον Χριστόφορο, ο οποίος της επιβεβαίωσε το γεγονός.

Με τον Παπακαλιάτη

Για τις ανάγκες του ρόλου της στο σίριαλ η Κλέλια έκανε μαθήματα πιάνου και έμαθε να οδηγεί βέσπα, αν και το τελευταίο τη φόβιζε πολύ.

Εμπιστοσύνη

«Και τα δυο λειτούργησαν προσθετικά στο να αποδώσω καλύτερα τον ρόλο. Για τη σκηνή που παίζαμε πιάνο με τον Χριστόφορο είχαμε βάλει αυτοκόλλητα στα πλήκτρα για να παίξουμε. Εχω τόση εμπιστοσύνη στον Χριστόφορο, γιατί ξέρει τι θέλει και πώς θα το αποδώσει. Είναι γνώστης, δεν μας δυσκόλεψε καμία σκηνή…» εξήγησε σε πρόσφατες δηλώσεις της, μιλώντας για τον άνθρωπο που έβαλε την Ελλάδα (και την ίδια) στον χάρτη του Netflix.

Παράλληλα με την τηλεόραση, η 26χρονη ηθοποιός συμμετέχει φέτος στην παράσταση του Θεάτρου Τέχνης «Μοτέλ», που παρουσιάζεται στη σκηνή της Φρυνίχου, σε κείμενο και σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This