Δήμητρα Κιτσάτη: Δείτε την πρώην σύζυγο του Τάκη Καραγκούνια

Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη

Must Read

Ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για να διεκδικήσει ακόμα μια φορά το τρόπαιο του «Survivor All Star» το οποίο όπως έχει δηλώσει το θέλει πάρα πολύ.

Ο εκρηκτικός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έχει υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό και πιο συγκεκριμένα στα ΟΥΚ ενώ μετά την αποστρατεία του εργάστηκε ως μισθοφόρος στα καράβια, ενώ είναι και επτά φορές πρωταθλητής στην πυγμαχία.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, υπήρξε παντρεμένος με την Δήμητρα Κιτσάτη, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη την Ραφαηλία και μεταξύ τους διατηρούν άριστες σχέσεις για το καλό της μικρής. Μάλιστα η Δήμητρα Κιτσάτη είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύζυγό της Τάκη Καραγκούνια. 

«Ένας υπέροχος άνθρωπος με απίστευτες ευαισθησίες. Είναι δύσκολο να αγαπάς έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα να μην είσαι μαζί του για διάφορους λόγους. Ο Τάκης πολλές φορές είναι οξύθυμος και δε μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το καλό είναι ότι ο θυμός του κρατάει δευτερόλεπτα. Τη συμπεριφορά του την καταλαβαίνω λόγω της δύσκολης δουλειάς του και της ατελείωτης μοναξιάς που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια» είπε η πρώην σύζυγος του Τάκη Καραγκούνια.

«Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω γιατί σέβομαι που είναι ο πατέρας της κόρης μας. Το δικό μας προσωπικό κεφάλαιο έχει κλείσει, έχω βρει τις ισορροπίες μου και κοιτάζω μπροστά. Έχω τη δουλειά μου, ταυτόχρονα σπουδάζω Διοίκηση και Οικονομία και μεγαλώνω το παιδί μας» εξήγησε η Δήμητρα Κιτσάτη.





 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This