Φίλιππος Νιάρχος: H σπάνια φωτογραφία του γιου του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα

Ο μικρός είναι πλέον δύο ετών και αγαπά την τέχνη όσο και η μαμά του

Must Read

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, παντρεύτηκαν το 2019 με πολιτικό γάμο στο Παρίσι ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 έκαναν και θρησκευτικό γάμο στο Σεν Μόριτζ με 500 καλεσμένους και το κοσμικό γεγονός να είναι ένα από τα πιο λαμπερά των τελευταίων ετών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha)

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Φίλιππο Νιάρχο, ο οποίος πήρε το όνομα του πατέρα του Σταύρου Νιάρχου και σήμερα είναι δύο ετών, κατάξανθος με σκουρά μαλλιά.

Το ζευγάρι κρατά γενικά χαμηλούς τόνους και κινείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε μια σπάνια ανάρτηση, η Ντάσα Ζούκοβα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του γιου της ο οποίος φαίνεται πως από μικρός αγαπάει την τέχνη όπως η μητέρα του και κρατά μια κάρτα του μουσείου ΜΟΜΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This