Ο Αντώνης Σρόιτερ χαρακτήρισε “fast track” το γάμο του με την Δήμητρα Αιγινίτη

Σε μια σπάνια αναφορά που έκανε σε αυτή τη σχέση του

Must Read

H εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια «Έλεος» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης και πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Αlpha μίλησε για το γάμο του με τη Δήμητρα Αιγινίτη σε μια σπάνια αναφορά σε αυτή τη σχέση.

«Fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου.

Από εκεί και πέρα έχω δοκιμάσει ανύπαντρος, έχω δοκιμάσει και παντρεμένος και χωρισμένος. Νομίζω ότι το παντρεμένος με παιδιά είναι μια χαρά. Από άλλες φάσεις που έχω δοκιμάσει είναι καλά. Μπορείς να ζήσεις και την αναμελιά και στο πλαίσιο ενός γάμου…Δεν προλαβαίνω να πω να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σρόιτερ.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This