Ιωάννα Τούνη: «Ο μικρός εύχεται να είχα πέντε βυζ@κια»

Ασταμάτητα θηλάζει η Ιωάννα Τούνη το νεογέννητο μωρό της

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη γέννησε με καισαρική τομή το πρώτο της παιδί που είναι αγόρι στις 9 Ιανουαρίου 2023. Πατέρας του παιδιού είναι ο σύζυγός της Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η καθημερινότητα του ζευγαριού έχει αλλάξει δραματικά, καθώς κοιμούνται ελάχιστα ενώ η Ιωάννα είναι όλη την ημέρα μαζί με το νεογέννητο το οποίο θηλάζει αποκλειστικά.

Που και που η instagrammer και επιχειρηματίας, εκτός από τα story που κάνει με το μωρό, δείχνει και το σώμα της μετά τη γέννα και πως χάνει αργά τα κιλά της εγκυμοσύνης.


Στο τελευταίο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, εξήγησε πως κοιμάται ελάχιστα και θηλάζει ασταμάτητα καθώς το μωρό πεινάει συνέχεια: «Δεν ξύπνησα τώρα. Είμαι όλη μέρα με τον μπέμπη. Δεν έχω προλάβει ούτε να χτενιστώ, ούτε να πλύνω τα δόντια. Βλέπουμε “Dubai Bling” γιατί, κάπως πρέπει να περνάμε τον χρόνο μας στο σπίτι. Ο μικρός εύχεται να είχα πέντε β@ζ@κι@ για να τα αρμέγει και τα πέντε, γιατί τα δυο δεν του φτάνουν του κυρίου. Όλη μέρα και όλη νύχτα, Χριστέ μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This