Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε βίντεο με τη σύντροφό του επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους

Ο νικητής του Survivor και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι μαζί και το ανακοίνωσαν τραγουδώντας κομμάτι των Bon Jovi

Must Read

Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τα προσωπικά του. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα τον ήθελαν ζευγάρι με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο νικητής του Survivor 2017, επιβεβαίωσε τη φημολογία, ανεβάζοντας ο ίδιος ένα story στο οποίο τραγουδάει ένα κομμάτι των Bon Jovi μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση ενώ βρίσκονται μαζί στο αυτοκίνητο και από τους στίχους συμπεραίνουμε πως οι δυο είναι μαζί.

“We’ve got each other” λένε οι στίχοι και ο Ντάνος σιγοτραγουδάει δείχνοντας τη Δήμητρα.

https://www.youtube.com/watch?v=x1qJqG861Po&t=15s

Λίγα λόγια για τη Δήμητρα Βαμβακούση

Η 27χρονη αθλήτρια, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ και συμμετείχε στο Survivor 2019, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Δουλεύει ως γυμνάστρια και το προφίλ της στο Instagram μετρά σχεδόν 100 χιλιάδες followers.

H Δήμητρα Βαμβακούση είχε διαγωνιστεί το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Λίγους μήνες αργότερα όμως και για άγνωστους λόγους, η διοργάνωση αποφάσισε να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This