O Zεράρ Πικέ (νομίζει ότι) βρήκε κι άλλο τρόπο να πικάρει τη Σακίρα: Ανέβασε φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο

Κυκλοφόρησε με twingo, φόρεσε casio, έβγαλε και selfie, εντάξει μας έπεισε

Must Read

Από την Έλενα Φάκου

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα υπήρξαν ζευγάρι για περισσότερο από μια δεκαετία ενώ από τη σχέση τους απέκτησαν δυο παιδιά, τον Μίλαν και τον Σάσα οι οποίοι μετά το χωρισμό του ζευγαριού μένουν με τη μητέρα τους. Ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε είναι η απιστία του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα ο οποίος απάτησε τη μητέρα των παιδιών του με την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί κάτι που όπως φημολογείται, η τραγουδίστρια διαπίστωσε όταν είδε στο ψυγείο τους άδειο το βάζο με τη μαρμελάδα την οποία έτρωγε μονάχα η ίδια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Μετά τον χωρισμό τους ο οποίος ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, η Σακίρα κυκλοφόρησε δυο κομμάτια στους στίχους των οποίων αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς στον πρώην σύντροφό της, με το ένα να το δίνει ειρωνικά συγχαρητήρια που την πρόδωσε και το άλλο να λέει «αντάλλαξες ένα rolex με ένα casio, μια ferrari με ένα twingo» και τον ποδοσφαιριστή να απαντά πηγαίνοντας στο γήπεδο φορώντας ρολόι casio και οδηγώντας twingo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

H κόντρα του πρώην ζευγαριού δεν λέει να τελειώσει, αφού ο Ζεράρ Πικέ, μετά από πάρα πολλούς μήνες σχέσης με την Κλάρα Κία, τη νέα του σύντροφο, ανέβασε για πρώτη φορά μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας έτσι προφανώς να πικάρει ακόμα περισσότερο την πρώην του η οποία τραγουδούσε πέρσι «αξίζω όσο δυο 22χρονες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This