Γιώργος Καράβας-Ραφαέλα Ψαρρού: Υποδέχθηκαν στην οικογένειά τους τη Φρέγια

«Με τεράστια χαρά, όχι απλά μεγάλη σας ανακοινώνω το νέο μέλος της οικογένειας Καράβα» έγραψε η Ραφαέλα στο Instagram

Must Read

O Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο αγαπημένα ζευγάρια από τον χώρο του θεάματος. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι δέκα χρόνια και έχουν αποκτήσει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, την Καλλιόπη και το Φίλιππο.

Η Ραφαέλα Ψαρρού έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει καθώς υιοθέτησαν ένα ακόμη κουτάβι, ράτσας poddle, σε καφέ-μελί χρώμα που το όνομά του είναι Freyia και θα κάνει πολύ καλή παρέα με το άλλο σκυλάκι της οικογένειας, την Troufa η οποία είναι ράτσας Jack Russel.

«Με τεράστια χαρά, όχι απλά μεγάλη σας ανακοινώνω το νέο μέλος της οικογένειας Καράβα Η Freyia είναι το νέο μας μωρό !! Και φυσικά η Troufa είναι το καλύτερο σκυλί γιατί την έχει υποδεχθεί με αγκαλιές και φιλάκια !! Πως σας φαίνονται ; Αλήθεια εγώ έχω πεθαίνει», έγραψε η Ραφαέλα Ψαρρού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This