Βασίλης Χοψονίδης: Αυτός είναι ο πεθερός του Βασίλη Σπανούλη

Η Ολυμπία Χοψονίδου ποζάρει με τον πατέρα της

Must Read

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι παντρεμένοι από το 2011 και έχουν αποκτήσει από το γάμο τους έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Τα αγόρια είναι ο Βασίλης, ο Θανάσης και ο Δημήτρης, ενώ τα κορίτσια είναι η Αιμιλία, η Αναστασία και η Αλεξάνδρα. 

Ο Βασίλης Σπανούλης ακολουθεί πλέον καριέρα προπονητή στο μπάσκετ καθώς ηγείται του τεχνικής ομάδας του Περιστερίου ενώ η πρώην σταρ Ελλάς Ολυμπία Χοψονίδου ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών τους.

Πρόσφατα η Ολυμπία Χοψονίδου που είναι πιο δραστήρια στα social media από ότι ο σύζυγός της, πόζαρε αγκαλιά με τον πατέρα της ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον σύζυγό της και τον σύστησε στο κοινό.

Ο ποντιακής καταγωγής Βασίλης Χοψονίδης είναι ο πεθερός του Βασίλη Σπανούλη. Να θυμίσουμε ότι η Ολυμπία Χοψονίδου είναι γεννημένη στο Κράσνονταρ της Ρωσίας στις 17 Ιουνίου 1983, μεγάλωσε στο Κορδελιό και σήμερα είναι 38 ετών, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1982 στη Λάρισα.  Η Ολυμπία Χοψονίδου στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2006 και έχει άλλα τρία αδέλφια: τον Τάσο, τον Γιάννη και την Βαλέρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This