Aλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποχαιρετά τον Υποσμηναγό συμμαθητή της που σκοτώθηκε με το F-4

O Μάριος - Μιχαήλ Τουρούτσικας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν στο ίδιο σχολείο

Must Read

Ο Υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας έχασε τη ζωή του στη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στην Ανδραβίδα ενώ ο συνάδελφός του ακόμη αγνοείται και η είδηση συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Ο 29χρονος Υποσμηναγός είχε καταγωγή από την Αρκαδία και από μικρός ονειρευόταν να γίνει Ίκαρος. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που έχει επίσης καταγωγή από την Αρκαδία, ήταν συμμαθήτρια με τον Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα και έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τον αποχαιρετήσει.

“Σήμερα όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αρκαδία μας θρηνεί για τον άδικο χαμό του Μάριου του συμμαθητή μας. Έπεσε υπέρ πατρίδος κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του” έγραψε στην ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This