Γιώργος Ασημακόπουλος: Δείτε τον μεγάλο αδερφό του που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Ο Γιάννης Ασημακόπουλος είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος

Must Read

O 30χρονος Γιώργος Ασημακόπουλος βρίσκεται για δεύτερη φορά στο reality επιβίωσης Survivor All Star για να διεκδικήσει το τρόπαιο μετά το 2021 που συμμετείχε για πρώτη φορά.

Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με την πείνα και τις κακουχίες, αλλά και με την έλλειψη επικοινωνίας με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ένας από τους δικούς του ανθρώπους που του λείπουν πολύ είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Γιάννης Ασημακόπουλος. Μάλιστα, στο παρελθόν, η οικογένειά τους αντιμετώπισε μια μεγάλη απώλεια, καθώς πέθανε ένα από τα τρία αδέλφια.

Ο αδερφός του, Γιάννης Ασημακόπουλος, ο οποίος του μοιάζει καταπληκτικά και είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος, είχε μιλήσει στο παρελθόν στο «Happy Day» για τη συμμετοχή του αδερφού του στο «Survivor», ενώ είχε αναφερθεί και στο θάνατο του μικρού τους αδερφού, Αλέξανδρου.

«Ο Γιώργος είναι ο δεύτερος αδερφός. Εγώ είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερος του. Ήμασταν τέσσερα αδέρφια. Ο μικρός μας Αλέξανδρος ήταν αυτός που έφυγε.

Ο Γιώργος δεν θα πρόβαλε σε καμία περίπτωση την οικογενειακή μας κατάσταση, που είχαμε βιώσει πριν από πολλά χρόνια. Δε θα το έκανε, ούτε εγώ το κάνω. Ούτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας λέμε για αυτό το θέμα. Δε θα το εκμεταλλευόμασταν. Ο Περικλής για να το πει, σίγουρα το έμαθε από τον Γιώργο. Ο Περικλής βγήκε και πήρε θέση για ένα θέμα που ο Γιώργος δεν εκμεταλλεύτηκε στις κάμερες. Το εκμυστηρεύτηκε μόνο στον Περικλή και εκείνος το είπε όταν βγήκε από το παιχνίδι. Δε νομίζω πως το έκανε με κακή πρόθεση. Η μητέρα μου, οι γονείς μου δε στενοχωρήθηκαν, αλλά ήταν μια κατήφεια. Ήταν κάτι που έγινε. Η ζωή προχωράει.

Έχω άλλον έναν αδερφό μικρότερο. Μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, ήρθε άλλος ένας αδερφός. Ο Χρήστος Παναγιώτης που τώρα είναι 20 χρονών και μας βοηθάει και στα μαγαζιά. Η μητέρα μου είναι ήρωας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Γιώργο μας. Και η μητέρα μου τον βλέπει και αγωνιά. Την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος την έχει πάρει σε στυλ πλάκας», είχε αναφέρει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This