Ζήνα Κουτσελίνη: Aποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει στο σώμα της

Ενώ τόνισε πως είναι η μία και μοναδική

Must Read

H Ζήνα Κουτσελίνη παρουσιάζει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έχει συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Το 2002, παντρεύτηκε τον Αντώνη Παπασταθόπουλο. Τον Οκτώβριο του 2010, απέκτησαν την κόρη τους, Ευσταθία Μαρία “Έμμα” Παπασταθοπούλου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη γεννήθηκε στη Σκόπελο το 1970 πήγε σχολείο στο Βόλο και σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να εργάζεται το 1991 στο Mega ως ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων ενώ μετά την εξασφάλιση της πρώτης τηλεοπτικής συνέντευξης της Αλίκης Βουγιουκλάκη για το κανάλι ξεκίνησε να ασχολείται με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

Το 1994 πηγαίνει στον ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της εκπομπής «Άλλοι Καιροί». Τα επόμενα χρόνια αναλαμβάνει στο ίδιο κανάλι την αρχισυνταξία της εκπομπής «Κόκκινη Κάρτα» που παρουσίαζε ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ από το 1996 ως το 2002 ήταν η αρχισυντάκτρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινός καφές.

Το 2002 ξεκίνησε την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, εκεί όπου ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής «Μπορώ» με παρουσιάστρια την Άννα Δρούζα. Το 2004 ο Γιάννης Λάτσιος της έδωσε τη θέση της υπεύθυνης προγράμματος του Alpha.

Το 2006 πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό Alter με ίδιες αρμοδιότητες. Εκεί, μεταξύ άλλων, ανέθεσε την παρουσίαση εκπομπής στη Φαίη Σκορδά, που μέχρι τότε ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη. Ένα ακόμα από τα πρόσωπα που ανέδειξε την ίδια περίοδο ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.  Το 2013 επέστρεψε στην τηλεόραση, και πάλι ως διευθύντρια προγράμματος, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Η συνεργασία της με τον σταθμό έληξε το 2014.

Το καλοκαίρι του 2015 ο τηλεοπτικός σταθμός Star της πρότεινε την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής. Έτσι από τη σεζόν 2015-2016 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»  με αφορμή εκδήλωση κέντρου αισθητικής, αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει υποβληθεί η ίδια:  «Έχω κάνει επέμβαση αφαίρεσης στήθους, γιατί είχα βάρος», είχε πει.




 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This