Aναστασία Χατζηανδρέου: Αυτή είναι η αδερφή της Ασημίνας και δεν μοιάζουν καθόλου

Δείτε την αδερφή του "βουνού" που μόλις τιμωρήθηκε με αποχώρηση από το Survivor All Star

Must Read

H Aσημίνα Χατζηανδρέου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2022 και ξαναπήγε στο Survivor All Star από το οποίο και χθες αποβλήθηκε επειδή παραβίασε έναν από τους πιο αυστηρούς κανόνες του παιχνιδιού που είναι η επικοινωνία μέσω κινητού.

7945760

Πιο συγκεκριμένα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα εξαφανίζονταν μέσα στο δάσος όπου η μία χρησιμοποιούσε το κινητό ενός ντόπιου και η άλλη κάπνιζε, κάτι το οποίο είδε και κατήγγειλε ο συμπαίκτης τους Νίκος Μπάρτζης. Η παραγωγή επιβεβαίωσε το γεγονός και έτσι επιβλήθηκε στην Ασημίνα η ποινή της αποχώρησης απο το reality.

Αυτό που ξέρουμε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι πως βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη, ενώ έχει και μια αδερφή την Αναστασία με την οποία την είδαμε μονάχα μια φορά σε μια σπάνια φωτογραφία και διαπιστώσαμε πως εμφανισιακά δεν μοιάζουν καθόλου.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This