O Γιώργος Χρανιώτης ποζάρει σε ηλικία 16 ετών με κούρεμα mullet

Θα μπορούσε να είχε ξεπηδήσει από την ταινία "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα"

Must Read

Ο Γιώργος Χρανιώτης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες του από τότε που ήταν 16 ετών έφηβος και είχε το κλασικό κούρεμα των 80s, το λεγόμενο “mullet” ή αλλιώς την γνωστή “χαίτη” που ήταν τόσο δημοφιλής εκείνη τη δεκαετία.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών: « Όταν βρίσκεις φωτό σου, 16 χρονών, με κούρεμα χαίτη (mullet) ,την ποστάρεις ρε φίλε, απλά την ποστάρεις. Καλό μήνα ωρέ!».

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο Γιώργος Χρανιώτης είχε μιλήσει για τα εφηβικά του χρόνια. «Χώρισαν οι γονείς μου στα 13. Έγινε εκεί ένα ταρακούνημα καλό. Με πείραξε περισσότερο γιατί θα έπρεπε να αλλάξω γειτονιά. Μέναμε Χαλάνδρι και μετά πήγαμε αναγκαστικά Πλατεία Αμερικής. Μετακομίσαμε για οικονομικούς λόγους. Δεν μπορούσε να αγοράσει η μητέρα μου σπίτι στο Χαλάνδρι τότε. Εγώ αρνήθηκα στην τρίτη γυμνασίου να πάω στο σχολείο μου στην Πλατεία Αμερικής. Με το που έφτασα, έβαλα τα κλάματα για κάποιον λόγο που δεν ξέρω. Γύρισα πίσω είπα στη μητέρα μου ότι θα πηγαίνω με τρένα και λεωφορεία στο Χαλάνδρι. Την απείλησα ότι θα σταματήσω το σχολείο. Η μητέρα μου είναι μια διανοούμενη με δύο πτυχία, ήξερα τι έκανα. Δεν θα το επέτρεπε αυτό. Πήγαινα σχολείο στα 13 – 14 μου με ωτοστόπ πρωί – βράδυ, δεν της το είχα πει. Εκεί μπορεί να γράψω βιβλίο για το τι μου έχει συμβεί: από ταξιτζήδες που μου την έπεσαν μέχρι ζευγάρια που θέλανε να κάνω ναρκωτικά στο σπίτι τους, ζευγάρι που ήθελε να πάμε σπίτι μάλλον για να πειραματιστούμε σεξουαλικά, μοτοσυκλέτες που πήγαιναν με 200 χλμ. ή τουλάχιστον τόσο νόμιζα εγώ, στο Πεδίον του Άρεως με προσέγγισαν για να πιούμε πράγματα που δεν ήξερα τι είναι. Στη μαμά μου το είπα μετά. Μου άρεσε μάλλον να της προκαλώ συγκοπές. Συνήθως σε ανθρώπους που αγαπάω, μου αρέσει ακόμα να τους σοκάρω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This