Survivor All Star: Παραλίγο να πνιγεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης όπου ισορροπούσαν πάνω σε μια βάση και έσπρωχναν ο ένας τον άλλον, μέχρι ένας από τους δυο να πέσει στο νερό. Αυτός που έμενε όρθιος πάνω στη βάση ήταν ο νικητής.

@newsbreakgr

Survivor All Star: Παραλίγο να πνιγεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος #kostasanagnostopoulos #misthoforos #survivorgreece #survivorallstar

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Κορόμι ήρθαν αντιμέτωποι με αποτέλεσμα να πέσουν σχεδόν ταυτόχρονα στο νερό, όμως ο “μισθοφόρος” όπως λένε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ήπιε νερό, πανικοβλήθηκε και παραλίγο να πνιγεί, ενώ μόλις το είδαν οι συμπαίκτες του, ο διασώστης και η γιατρός έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας» είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος όταν συνήλθε ενώ ξέσπασε σε κλάματα από την ένταση της στιγμής.

«Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο» είπε ο Γιώργος Λιανός.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This