Νατάσα Ασίκη: Η σύζυγος του Αντώνη Αντωνίου που πρωταγωνιστεί στα «Καλύτερά μας χρόνια»

Oι δυο τους είναι παντρεμένοι 38 χρόνια

Must Read

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου που πρωταγωνιστεί ακόμη μια χρονιά στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και υποδύεται τον Μηνά, είναι παντρεμένος εδώ και 38 χρόνια με την επίσης ηθοποιό Νατάσα Ασίκη με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες την Εριφύλη και τη Μαρίνα.  Η Νατάσα Ασίκη πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Ο ηθοποιός έχει άλλη μια κόρη από τον πρώτο του γάμο με την Ειρήνη Χατζηκωνσταντή.

Για τη γνωριμία και τον έρωτα του με τον Νατάσα Ασίκη, ο Αντώνης Αντωνίου έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Στούντιο 4”: «Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά γιατί εγώ πήρα τις πρωτοβουλίες, η Νατάσα ήταν και είναι ένα λουλούδι όμορφο. Δουλέψαμε μαζί σε μία παράσταση, σε ένα παιδικό έργο και δεθήκαμε πολύ. Εγώ το κατάλαβα πρώτος, έγινε η γνωστή πολιορκία, οι δελεαστικές προτάσεις, το “έχω ένα πρόβλημα”, η τεχνική του μέντορα».

Όσο για τα μυστικά που κρατούν τον γάμο τους ζωντανό, ο ηθοποιός έχει πει: «Τρία βασικά πράγματα μας κρατάνε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Οι κόρες μας, το θέατρο και το χιούμορ της. Το χιούμορ μας έχει σώσει στους καυγάδες. Έχουμε διαφωνίες πολλές, κυρίως πάνω στη δουλειά. Είναι δημιουργικοί οι καυγάδες παρόλα αυτά είναι τρικούβερτοι».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This