Mελίνα Νικολαΐδη για τη μητέρα της: «Όταν αναδύεται η βασίλισσα»

Το βίντεο που ανέβασε από την έναρξη της μητέρας της στην πίστα

Must Read

H Mελίνα Νικολαΐδη, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, είναι 19 ετών πλέον, σπουδάζει στο εξωτερικό και είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, personal trainer και βολεϊμπολίστας της ΑΕΚ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @melina.nikolaidi


Αν και η Μελίνα Νικολαΐδη σπουδάζει στο Λονδίνο, βρίσκεται συχνά στην Αθήνα τόσο για να δει τον σύντροφό της, όσο και για να δει τη μητέρα της και μάλιστα πηγαίνει πολύ συχνά στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον στο οποίο εμφανίζεται ενώ τραγουδά μαζί της στην πίστα.

H Mελίνα Νικολαΐδη θαυμάζει και αγαπάει τόσο πολύ την μητέρα της κι αυτό φαίνεται σε κάθε της κίνηση. Το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειχνε τη μητέρα της να βγαίνει στην πίστα κατά την έναρξη του προγράμματός της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και στη λεζάντα έγραψε: «Όταν αναδύεται η βασίλισσα»

@newsbreakgr

Mελίνα Νικολαΐδη για τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή: «Όταν αναδύεται η βασίλισσα» #despinavandi #whenthequeenrises #melinanikolaidi

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This