Ελένη Ράντου για απεργία ΣΕΗ: Είναι το κλείσιμο των θεάτρων μοχλός πίεσης ή πυροβολούμε τα πόδια μας;

«Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα»

Must Read

Η Ελένη Ράντου αποφάσισε να μην συμμετάσχει στη 48ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, πραγματοποιώντας κανονικά παραστάσεις για το κοινό της, προχθές Τετάρτη και χθες Πέμπτη στο θέατρο Διάνα, όπου παρουσιάζει έναν μονόλογο.

Και με σημερινή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία, πάντως, παραχώρησε τον θεατρικό της χώρο το πρωινό της Τετάρτης, πρώτης ημέρας της απεργίας, προκειμένου να λάβει χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΕΗ, εξέφρασε την άποψή της για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, απαντώντας εμμέσως, πλην σαφώς (και) στα προσωπικά πυρά που δέχθηκε από συναδέλφους της.

«Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί απο κανέναν. Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα. Ο στόχος παραμένει αυτός. Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά. Το ερώτημα για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, ή αν πυροβολούμε τα πόδια μας με αυτόν το τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή», ανέφερε η Ελένη Ράντου στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This