Iωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Με ασορτί φόρμες και το μωρό τους στα χιόνια

Και η απάντηση σε όσους τους κατηγόρησαν ότι θα κρυώσει το μωρό

Must Read

H Iωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εδώ και περίπου ένα μήνα έχουν γίνει γονείς καθώς στις 9 Ιανουαρίου ήρθε στον κόσμο ο γιος τους και η ζωή τους άλλαξε ριζικά.

Το ζευγάρι μαζί με το μωρό βρίσκονται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Διόνυσο με τη νέα μαμά να είναι 24 ώρες το 24ωρο μαζί με το μπέμπη που θηλάζει και τον νέο μπαμπά να εργάζεται και να βοηθά όταν επιστρέφει σπίτι.

Πλέον τα story και οι αναρτήσεις και των δυο στο Ιnstagram αφορούν περισσότερο στη νέα πραγματικότητα με το γιο τους αφού ο ερχομός του μονοπωλεί τη ζωή τους.

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ενώ στην Αθήνα χιόνιζε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη φόρεσαν ασορτί βεραμάν φόρμες έντυσαν ζεστά και το μωρό και βγήκαν να χαρούν το χιόνι, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο Instagram. Στη λεζάντα έγραψαν:
“Δημήτρης + j. + νουνίτο = οικογένεια”

Όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δέχθηκε αρνητικά σχόλια για το ότι έβγαλε το νεογέννητο στο κρύο και πως μπορεί να αρρωστήσει, εκείνος απάντησε με δυο story στα οποία αφού παρέθετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το κρυολόγημα έγραφε:  “Για εσάς που τα ξέρετε όλα”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This