Αλέξανδρος Ιωαννίδης: Aυτός είναι ο μικρός αδερφός του Μάριου Πρίαμου

O Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει δύο αδερφούς!

Must Read

Τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον γνωρίσαμε πρώτη φορά όταν έλαβε μέρος στο Survivor 2017 όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση, χάνοντας το έπαθλο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι 36 ετών, έχει καταγωγή από την Κύπρο, είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ ενώ συμμετείχε το 2020 και στο Just The 2 Of Us με την Άσπα Τσίνα. 

Ο εκπαιδευτής καταδύσεων, επανήλθε φέτος στο reality επιβίωσης Survivor All Star, όπου έκανε ήδη αισθητή την παρουσία του από την αρχή λόγω του φλερτ που είχε με την συμπαίκτριά του Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, όταν η κάμερα τους εντόπισε να φιλιούνται.


Η σχέση αυτή είχε επιπτώσεις και εκτός του παιχνιδιού καθώς ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα με τον Μπο. 

«100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και στο πώς εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, ποσοτικά, έχει να κάνει με το τι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει, ενώ ο Μάριος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα, χαμηλά και να μη δίνει δικαίωμα στους ανθρώπους να μιλάνε. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. Εδώ καλά καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα τα λέγαμε στον κόσμο; Αυτό που σκέφτηκα στο Συμβούλιο είναι ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί εκεί έξω μια ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Ούτε εγώ ήξερα τι με περιμένει έξω… Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ήταν ένας μήνας σχέση», είχε δηλώσει στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” μετά την αποχώρησή της για το ειδύλλιό τους η Καρολίνα.


Ο Μάριος Πρίαμος τώρα, έχει δυο αδερφούς εκ των οποίων ο μικρότερος ονομάζεται Αλέξανδρος Γιώργος και σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ.

“Δύο αδέλφια μονοιασμένα κι αγαπημένα είναι πιο δυνατά κι από τα τείχη μιας πόλης” έγραψε στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μάριος Πρίαμος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This