Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Δείτε την υπερπολυτελή νέα κατοικία τους σε οικόπεδο 7000 τετραγωνικών μέτρων

Το νέο σπίτι του ζευγαριού βρίσκεται στη Βουλιαγμένη

Must Read

To καινούργιο σπίτι του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Μέρμηγκα-Κούστα βρίσκεται στη Βουλιαγμένη και εκτείνεται σε οικόπεδο 7000 τετραγωνικών μέτρων ενώ η αρχιτεκτονική του είναι μοντέρνα και πλήρως εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως η νέα έπαυλη του ζευγαριού έχει διαστάσεις και παροχές ξενοδοχείου παρά σπιτιού. Η αρχιτεκτονική του είναι μίνιμαλ, οι αποχρώσεις γήινες, έχει τεράστιους φωτεινούς χώρους ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι η πέτρα, το γυαλί και το ξύλο. Την αισθητική ολοκληρώνουν οι γυάλινες λεπτομέρειες και τα ξύλινα πατώματα κάνουν τον χώρο να δείχνει πιο ζεστός κάνοντας μάλιστα αντίθεση με το λευκό χρώμα των επίπλων που προσδίδουν σύγχρονη και εντυπωσιακή ουδετερότητα στο χώρο.

Παντού μέσα στο σπίτι υπάρχουν έργα τέχνης μεγάλης αξίας ενώ το σπίτι διαθέτει φυσικά και πισίνα και μεγάλο κατάφυτο κήπο με εξωτικά δέντρα και γκαζόν. Θα μπορούσε να πει κανείς πως συνολικά το σπίτι χαρακτηρίζεται από μια επιβλητική αρμονία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This