Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα

Φουρέιρα - Μποτία έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Must Read

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο αγαπημένος της Αλμπέρτο Μποτία, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα αποκάλυψε ότι παιδεύτηκε πολύ για να καταφέρει να μείνει έγκυος, γέννησε σήμερα ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο στο Instagram η Soula Glamorous.

«Καλέ γεννήθηκε και το μωρό Fuego. Να τους ζήσει» έγραψε η ίδια.

Έως τώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, ενώ οι fan της Φουρέιρα περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη της ανάρτηση μετά από αυτή την ευτυχισμένη στιγμή.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς» είχε δηλώσει πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα στην ελληνική Vogue.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This