Η Μαρία Μενούνος περιμένει το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο θα γίνουν σε λίγο καιρό για πρώτη φορά γονείς.

Must Read

Η Μαρία Μενούνος είναι σήμερα 44 ετών και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο, 55 ετών παντρεύτηκαν και στην Ελλάδα το 2018. Οι δυο τους προσπαθούσαν επί πάρα πολλά χρόνια να αποκτήσουν ένα μωρό και άρχισαν να σκέφτονται τον δρόμο της παρένθετης μητρότητας το 2018 ζητώντας συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν η οποία απέκτησε τα δυο μικρότερα από τα τέσσερα παιδιά της, την Chicago και τον Psalm με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων.


«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό», δήλωσε στο People η Μαρία Μενούνος. «Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την ψύχη που έρχεται στη ζωή μας. Τι ευλογία» πρόσθεσε.

«Ω Θεέ μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σας αγαπώ». «Είναι τόσο διαφορετικό όταν βλέπεις το βίντεο», συνεχίζει η ίδια. «Είναι πιο προσωπικό όταν το βλέπεις μέσα στη μήτρα, σωστά;» ακούγεται να λέει η Μαρία Μενούνος όταν βλέπει τον υπέρηχο με το μωρό της μέσω υπερήχου στη μήτρα της παρένθετης μητέρας.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος μίλησε για τις δυσκολίες στο ταξίδι γονιμότητας, τις οποίες έχουν συζητήσει δημοσίως πολλές φορές.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο. Πέρασαν χρόνια. Έχουμε χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, διαφορετικούς ανθρώπους», δήλωσε η τηλεπαρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012. «Ήταν απλώς μια πολύ απογοητευτική διαδικασία» είπε στο τέλος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This