Φωτεινή Δάρρα: «Μου έχει συμβεί σε πρώτο ραντεβού να μυρίζει ο άλλος δυσάρεστα»

«Και σε πρόβα μου έχει συμβεί να μυρίζει ένας μουσικός και δεν ήξερα τι να κάνω»

Must Read

H Φωτεινή Δάρρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” και έδωσε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στη σχετική στήλη λέγοντας πως η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για τον έρωτα είναι πως πήρε το αεροπλάνο και πήγε στη Θεσσαλονίκη για τον νυν σύζυγό της, ότι απεχθάνεται να τη ρωτούν πόσο χρονών είναι, σε ποια περίπτωση συγχωρεί την απιστία και αναφέρθηκε σε άβολες στιγμές που έχει ζήσει.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απιστία και στη συγχώρεσή της λέγοντας χαρακτηριστικά: “Συγχωρώ την απιστία σε σ….ξουαλικό επίπεδο, δηλαδή θα μπορούσα να συγχωρήσω ένα one night stand. Αλλά δεν συγχωρώ την απιστία σε ανθρώπινο επίπεδο”. Μίλησε επίσης για το πόσο ελκυστική θεωρείται απαντώντας: “Για έναν μεγαλύτερο άντρα είμαι ελκυστική 8/10. Σε πιο μικρές ηλικίες είμαι 10/10”.

“Με ενοχλεί αφάνταστα η ερώτηση “πόσο χρονών είσαι;”. Μη ρωτάτε τις γυναίκες την ηλικία τους. Όταν ψάχνεις κινητό, πάντα κάτι βρίσκεις. Από τις πιο άβολες στιγμές σε σκηνή είναι ότι έχω πέσει. Μου έχει συμβεί σε πρώτο ραντεβού να μυρίζει ο άλλος. Και σε πρόβα μου έχει συμβεί να μυρίζει ένας μουσικός και δεν ήξερα τι να κάνω” είπε η Φωτεινή Δάρρα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This