Ηλίας Βαλάσης: Aνακοίνωσε πως θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας στον αέρα του OPEN

Must Read

O Hλίας Βαλάσης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος.

«Έχω δύο παιδιά. Τα υπέροχα παιδιά μου είναι 5 και 7 ετών. Στο μυαλό μου έλεγα πάντα “μη το κάνεις αυτό, μη το κάνεις αυτό” γιατί έλεγα ότι θα συμβούν τα ίδια και στα παιδιά μου. Μόνο που αυτό δεν ισχύει, είναι τελείως βλακεία, είναι μια κουταμάρα που σου επιβάλει η κοινωνία περισσότερο.

Ευτυχώς που βρέθηκε αυτή η άγια γυναίκα που με αντέχει και κάναμε αυτή τη φοβερή οικογένεια και πάμε και για τρίτο, πρώτα ο Θεός. Χθες μου ήρθε με ένα τεστ και μου λέει “κοίτα” και λέω “Παναγία μου”. Προσπαθούσαμε πολύ καιρό, οπότε ο Θεός μάς το χάρισε. Μέσα σε δύο χρόνια έκανα οικογένεια, παιδιά, άλλαξα τελείως» εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βαλάσης.

Δείτε παρακάτω όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω απόσπασμα από το 4:20΄και μετά:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This