O Aλέξανδρος Πολυχρονιάδης αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ και η Μελίνα Νικολαΐδη τον στηρίζει

Δε μπόρεσε να είναι στο γήπεδο αλλά του έστειλε την αγάπη της μέσα από τα social media

Must Read

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι ζευγάρι εδώ και καιρό.

@newsbreakgr

O Aλέξανδρος Πολυχρονιάδης αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ και η Μελίνα Νικολαΐδη τον στηρίζει #melinanikolaidi #alexandrospolychroniadis

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία, personal trainer και βολεϊμπολίστα της ΑΕΚ Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και οι δυο τους δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους, με εκείνον μόλις πριν λίγες μέρες να της εύχεται δημόσια χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της με μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και εκείνη να του στέλνει την αγάπη της πριν λίγες ώρες όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ένωσης και εκείνη δεν μπορούσε να είναι στο γήπεδο.

Η Μελίνα Νικολαΐδη βρίσκεται στο Λονδίνο για σπουδές στο μιούζικαλ και οι δυο τους ταξιδεύουν Ελλάδα-Αγγλία για να βλέπονται. Τις στιγμές που είναι μακριά, επικοινωνούν την αγάπη τους μέσα από τα social media, πλέον και με δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας.

Η κοινή φίλη του ζευγαριού Ευαγγελία Τσιορλίδα βρέθηκε στο γήπεδο όπου αγωνιζόταν ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και ανέβασε ένα story με τον παίκτη το οποίο έκανε repost η Μελίνα Νικολαΐδη και έγραψε: Η αγάπη μου», ενώ πρόσθεσε μια καρδιά.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This