Justina Miles: Έγραψε ιστορία ως η πρώτη μαύρη διερμηνέας νοηματικής που προσκλήθηκε στο Super Bowl

Μαζί της οι τηλεθεατές που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής παρακολούθησαν το Super Bowl όπως ακριβώς τους αξίζει

Must Read

Kαι κάπως έτσι, μάθαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τι σημαίνει ο όρος «συμπερίληψη».

Από την Έλενα Φάκου

Μπορεί το highlight της βραδιάς του Super Bowl να ήταν το show της Rihanna η οποία επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στους τηλεθεατές, όταν αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της εμφανίζοντας την φουσκωμένη της κοιλιά, όμως στη διοργάνωση υπήρχε ακόμη μια super star και δεν ήταν άλλη από την μαύρη κωφή διερμηνέα νοηματικής Justina Miles η οποία χόρευε και τραγουδούσε αποδίδοντας τα πάντα στην εντέλεια.

Η Justina Miles είχε ήδη γίνει γνωστή μέσα από τα viral videos της στο You Tube τα οποία έχουν χιλιάδες προβολές και αποθεωτικά σχόλια καθώς σε κάθε της εμφάνιση ανάγει την ερμηνεία της νοηματικής σε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό και έγραψε ιστορία με τη συμμετοχή της στο Super Bowl καθώς έγινε η πρώτη μαύρη διερμηνέας που συμμετείχε στην ιστορία του θεσμού βοηθώντας έτσι τα άτομα με προβλήματα ακοής να αντιληφθούν καλύτερα τα όσα ειπώθηκαν και τραγουδήθηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Πριν από τον αγώνα η 20χρονη Justina Miles ερμήνευσε στη νοηματική γλώσσα και τον εθνικό ύμνο των μαύρων «Lift Every Voice and Sing», τον οποίο τραγούδησε η Sheryl Lee Ralph. Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου η Justina Μiles τόνισε τη σημασία του να μεταφέρει το νόημα των στίχων του εθνικού ύμνου των μαύρων στους κωφάλαλους τηλεθεατές καθώς πολλοί μπορεί να μην το έχουν ξανακούσει προηγουμένως.

«Δεν είναι μόνο για ‘μένα το να μοιραστώ αυτή την εμπειρία με όλο τον κόσμο, αλλά και για να φέρω πραγματικά αυτή την ενδυνάμωση σε εκατομμύρια και εκατομμύρια μαύρους κωφούς σε όλη τη χώρα, οι οποίοι δεν το έχουν δει ποτέ πριν» δήλωσε η Justina Miles.

Ένα από τα εκατομμύρια tweets που κυκλοφόρησαν, έγραφε: «Η Rihanna ήταν υπέροχη, αλλά η μεταφράστρια νοηματικής γλώσσας που είχαν στην εμφάνισή της, ήταν το κάτι άλλο. 10/10 ξεκάθαρα».

https://www.instagram.com/p/Coiea9tyfhQ/?hl=el

Η ίδια μίλησε για τη συμμετοχή της τεράστιο αυτό αθλητικό γεγονός, δηλώνοντας ότι έτσι ήλπιζε πως θα ενέπνεε και άλλους ανθρώπους «να μην αφήσουν κανένα εμπόδιο να τους εμποδίσει να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να προχωρήσουν παραπέρα».

Το όνειρό της είναι να γίνει νοσοκόμα για να μπορέσει να δώσει σε μαύρα, κωφά και μαύρα κωφά άτομα το δικαίωμα της πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας. Είναι από τη Φιλαδέλφεια και αυτή είναι μια υπέροχη παρουσίαση του εαυτού της σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This