Τέλος εποχής: Πέθανε η ηθοποιός Ράκελ Γουέλς

Είχε ανακηρυχθεί μία από τις 100 πιο sexy ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου

Must Read

Στα 82 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή η χολιγουντιανή σταρ, Ράκελ Γουέλς, με την θλιβερή είδηση να επιβεβαιώνεται από την οικογένειά της.

Η ηθοποιός και σύμβολο του σεξ, είχε ανακηρυχθεί ως μία από τις 100 πιο sexy ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου το 1995.

Απέκτησε διεθνή φήμη από τους διαδοχικούς ρόλους της στις ταινίες Fantastic Voyage και One Million Years B.C. Η πρώτη Χρυσή Σφαίρα ήρθε το 1975 για τον ρόλο της στην ταινία «Οι τρεις σωματοφύλακες».

Η Τζο-Ράκελ Τεχάδα (όπως ήταν το πραγματικό της όνομα) γεννήθηκε στο Σικάγο στις 5 Σεπτεμβρίου του 1940. Ο πατέρας της ήταν αεροναυπηγός από τη Βολιβία και η μητέρα της Αμερικανίδα.

Ύστερα από έναν σύντομο γάμο (1959-1962) με τον Τζέιμς Γουέλς, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, μετακόμισε στο Ντάλας όπου εργάστηκε ως σερβιτόρα και μοντέλο.

Το 1963 μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου συνάντησε τον παραγωγό Πάτρικ Κέρτις, ο οποίος την έπεισε να κρατήσει το επώνυμο Γουέλς για να κρύψει την λατινοαμερικανική καταγωγή της προκειμένου να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. Τέσσερα χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τον Κέρτις, με τον οποίο χώρισε το 1972.

Τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο έγιναν σε μέτριες ταινίες, με πιο αξιοσημείωτη το «The Handyman» όπου εμφανίστηκε στο πλευρό του Έλβις Πρίσλεϊ. Το 1966 την επέλεξε η 20th Century Fox για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «The Fantastic Journey» του Ρίτσαρντ Φλάισερ, που απογείωσε την καριέρα της. Την ίδια χρονιά η εμφάνισή της στον «Κατακλυσμό» (One Million Years B.C.) έκλεψε καρδιές. Η αφίσα της ταινίας αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην ιστορία του κινηματογράφου.

«Ο κόσμος με έβλεπε ως σύμβολο του σεξ, αλλά στην πραγματικότητα ήμουν τότε μια χωρισμένη μητέρα με δυο μικρά παιδιά», έγραψε αργότερα στην αυτοβιογραφία της.

Μετά τις αισθησιακές πόζες της στον φακό του Playboy το 1979, ο Χιου Χέφνερ παραδέχθηκε ότι «υπέκυψε» στην επιμονή της να μην ποζάρει ολόγυμνη.

To 1980 παντρεύτηκε τον παραγωγό Αντρέ Βάινφελντ και ο γάμος τους κράτησε μια δεκαετία. Ο τέταρτος και τελευταίος γάμος της ήταν με τον επιχειρηματία Ρίτσαρντ Πάλμερ (1999-2003)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This