Μιχάλης Κουϊνέλης: «Μπαμπά μου ξέρω αν σηκωθείς, θα πάμε στη Αγιά Σοφιά την ΑΕΚάρα για να δεις»

Κάνει κατάθεση ψυχής στο νέο του τραγούδι για τον ΑΕΚτζη πατέρα του

Must Read

Η ΑΕΚ μετά από 19 χρόνια επέστρεψε στο σπίτι της καθώς το νέο γήπεδο της Ένωσης, το Αγιά Σοφιά OPAP Arena έκανε εγκαίνια το φθινόπωρο του 2022 με τους φιλάθλους της ομάδας να χαίρονται που επιτέλους ο σύλλογος της καρδιάς τους επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν πρόλαβαν να δουν την “επιστροφή στο σπίτι τους” και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έμειναν πίσω, δεν τους ξέχασαν κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους νεκρούς τους που δεν έζησαν για να δουν την ομάδα τους στο νέο γήπεδο.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης θερμός φίλαθλος τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του της ΑΕΚ, έγραψε ένα κομμάτι με το οποίο του αποτίει φόρο τιμής. Το τραγούδι έχει τίτλο «Μπαμπά μου ξέρω» και οι στίχοι είναι μια κατάθεση ψυχής προς τον πατέρα του ο οποίος περνάει εδώ και λίγο καιρό μια περιπέτεια με την υγεία του. «Μπαμπά μου ξέρω αν σηκωθείς, θα πάμε στη Αγιά Σοφιά την ΑΕΚάρα για να δεις», λέει σε ένα του στίχο ο Μιχάλης Κουϊνέλης συγκινώντας όλους όσους μπαίνουν στη θέση του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This