Βασιλιάς Κάρολος: Ζήτησε ελληνορθόδοξη μουσική στην στέψη του – Ο λόγος

Must Read

Ο Βασιλιάς της Αγγλίας Κάρολος θα στεφθεί και τυπικά βασιλιάς στις 6 Μαΐου αφού διαδέχθηκε την μητέρα του Βασίλισσα Ελισάβετ μετά το θάνατό της το 2022.

Η Daily Mail δημοσιοποίησε μερικές λεπτομέρειες για την ημέρα αυτή που είναι πολύ σημαντική στη Μεγάλη Βρετανία, όπως ότι δυο μεγάλοι σταρ της Βρετανίας αρνήθηκαν να εμφανιστούν και να τραγουδήσουν σε αυτή την τελετή. Πρόκειται για την Αντέλ και τον Εντ Σίραν. Η Αντέλ απάντησε ότι έχει υποχρεώσεις που δεν της επιτρέπουν να βρεθεί εκεί, ενώ ο Εντ Σίραν μία ημέρα πριν έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Τέξας και δεν είναι εφικτό να συμμετέχει στους εορτασμούς για τον νέο Βασιλιά.

«Ο Βασιλιάς έχει προτείνει αρκετούς ανθρώπους που θα ήθελε να δει να ερμηνεύουν, η Αντέλ και ο Εντ Σίραν ήταν σε αυτή τη λίστα. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος που ήταν μέρος της συναυλίας, ωστόσο αρνήθηκαν ευγενικά. Είναι τεράστια απογοήτευση. Είναι τιτάνες της βιομηχανίας της show biz και είναι Βρετανοί, καθώς και γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Κρίμα» ανέφερε άνθρωπος από την ομάδα του προγραμματισμού των βασιλικών εορτασμών. Σύμφωνα με την Daily Mail είναι πιθανόν να δούμε να τραγουδούν στη στέψη του ο Λάιονελ Ρίτσι και ίσως οι Spice Girls οι οποίοι έχουν δεχθεί επίσης πρόταση.

Ο Βασιλιάς Κάρολος συμμετέχει ενεργά στις προετοιμασίες του προγράμματος για τους εορτασμούς της στέψης του και έχει ζητήσει επίσης να ακουστεί ελληνική ορθόδοξη μουσική στη μνήμη του πατέρα του πρίγκιπα Φιλίππου ο οποίος πέθανε πριν από δυο χρόνια και είχε γεννηθεί στο Παλάτι του Μον Ρεπό. Τον καινούριο ύμνο για τον νέο Βασιλιά θα παίξει ο Άντριου Λόιντ-Γουέμπερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This