Σάσα Μπάστα: «Όταν είπαν ότι ο αδερφός μου δεν θα ζήσει, πήγα με τα γόνατα να κάνω τάμα»

H Σάσα Μπάστα εξομολογήθηκε πόσο δυνατή είναι η πίστη της στο Θεό

Must Read

H Σάσα Μπάστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πίστη της στο Θεό αλλά και στο τάμα που έκανε στον Άγιο Εφραίμ για να σωθεί ο αδερφός της που βρισκόταν στη ΜΕΘ και η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή.

«Με τον αδελφό μου με πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο και όταν έφτασα μου είπαν: “Το παιδί έφυγε να ξέρετε. Θέλετε να σας ειδοποιήσουμε για την ώρα ή να κοιμηθείτε να ξεκουραστείτε και να έρθετε το πρωί;” “Τι λέτε, το παιδί είναι 35 χρονών. Τι μου λέτε;” Πήγα απ’ έξω, παρακάλεσα. Ο Άγιος Εφραίμ, τον ένιωθα να ήταν εκεί. Τον αδελφό μου τον είχαν ξεγράψει. Περιμέναμε την ακριβή ώρα που θα έφυγε το παιδί. Ήταν στη ΜΕΘ και περιμέναμε πότε θα καταλήξει. Ήταν όλα στα κόκκινα, αιμορραγούσαν όλα τα όργανα».

«Πήγα με τα γόνατα από την πρώτη πέτρα στον Άγιο Εφραίμ ως τάμα. Το κάνω αυτό και πάω την επόμενη μέρα στο επισκεπτήριο και μου λένε: “Ξεχάσαμε να σας πούμε, τον βγάλαμε από την καταστολή και περιμένουμε να ξυπνήσει. Πήγα άλλες δύο φορές, δεν μπορούσε να ξυπνήσει και ξύπνησε στα χέρια μου. Σοκ» ανέφερε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This