Eurovision 2023: 7 Μαρτίου ξεκινάει η πώληση των εισιτηρίων- Οι τιμές τους

Η μουσική διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ της Βρετανίας

Must Read

Όσοι fans της Eurovision θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το μουσικό διαγωνισμό, ο οποίος θα γίνει στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας, θα μπορούν από τις 7 Μαρτίου στις 14.00 να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Τα εισιτήριά αφορούν τις 3 διαγωνιστικές βραδιές (Α’ Ημιτελικός, Β’ Ημιτελικός και Μεγάλος Τελικός) αλλά και επιπλέον 6 shows (Jury και Family Rehearsals) ενώ θα διατεθούν αποκλειστικά από την Ticketmaster UK.

Έχει γίνει γνωστό όμως και το κόστος των εισιτηρίων και οι τιμές ξεκινούν από τα 30 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 290 για τους ημιτελικούς ενώ από 80 έως 380 για τον μεγάλο Τελικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This