Σταύρος Σβήγκος: Μας συστήνει τον μονάκριβο γιο του

Must Read

O Σταύρος Σβήγκος ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στην σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός έχει ένα παιδί, συγκεκριμένα ένα γιο, καρπό του έρωτά του με τη φωτογράφο Έλενα Αϊβαλή, με τον οποίο τον έχουμε δει κάποιες φορές στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και του έχει μεγάλη αδυναμία.

Ο Σταύρος Σβήγκος είχε αποκαλύψει ότι ο γιος του γεννήθηκε με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο και ευτυχώς ξεπέρασε. Πιο συγκεκριμένα, είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο μόλις γεννήθηκε, το οποίο έπαθε στον τοκετό. “Ήταν πολύ σοβαρό, δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει. Δεν μπορούσε ούτε να γίνει επέμβαση, αν του κάναμε θα είχε πολύ μικρές πιθανότητες να ζήσει. Τάιζα τον γιο μου και του έλεγα “άμα μπορείς να το ξεπεράσεις, εδώ είμαστε”. Προσπαθούσα να του δώσω θετικά συναισθήματα. Τελικά έφτιαξε καινούργια φλέβα και έκανε παράκαμψη. Μετά κάναμε φυσιοθεραπείες γιατί η αριστερή του πλευρά δεν κουνιόταν. Τα ξεπεράσαμε όλα”, περιέγραψε ο Σταύρος Σβήγκος.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This