Άντζυ Σαμίου: Νύφη στα 17 της-Το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο

43 χρόνια πριν η τραγουδίστρια έκανε έναν γάμο για τον οποίο έκανε μια εξομολόγηση

Must Read

Η Άντζυ Σαμίου γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1960 και πριν από δυο ημέρες είχε τα γενέθλιά της, έκλεισε τα 63 της χρόνια.

Κάτι που δεν ήταν ευρέως γνωστό, είναι πως σε πολύ μικρή ηλικία, στα 17 της χρόνια, είχε κάνει ένα γάμο ο οποίος όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, δεν πήγε ιδιαίτερα καλά.

“Έπεσα θύμα κι εγώ ενός ανθρώπου με διπλή ζωή που έπαιξε καλά το ρόλο του εις βάρος μου κι εις βάρος της οικογένειάς μου. Γιατί βλέπεις δεν αρκέστηκε στο να κατακτήσει εμένα, αλλά και όλη την οικογένεια μου. Έλεγε πως δεν είχε ποτέ οικογένεια, πως ήταν σε διάσταση για χρόνια από τη σύζυγό του γιατί δεν ήταν καλή μητέρα και περίμενε να βγει το διαζύγιό του. Μου έδινε φωτογραφίες του παιδιού και υποσχόταν σύντομα να το γνωρίσω γιατί σύντομα θα παντρευόμασταν και θα μέναμε μαζί. Ψάχναμε μάλιστα σπίτι στα νότια προάστια, αν και μου πρότεινε να μείνουμε στο σπίτι που έχτιζε στη Δροσιά… Εκ των υστέρων αποδείχτηκε πως το σπίτι της Δροσιάς ανήκει στη γυναίκα του, που φαντάζομαι πως θα ζει κι εκείνη στον ψεύτικο κόσμο που χτίζει γύρω της για χρόνια” έχει πει η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This